Hrvatski radio

Radio Split

Lista Marijane Puljak protiv proračuna

08.12.2014.

13:35

Autor: Mladen Vuković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Glasovanje za gradski proračun nije samo puko dizanje ruku za brojeve, nego i naš stav o netransparentnom radu gradonačelnika i njegova tima, koji su predložili proračun koji nije u skladu suvremenih načela i nastavak je kontinuiranog petogodišnjeg nazadovanja Splita, i zato smo bili protiv! – rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Nezavisne liste „Za pametne ljude i pametan grad“ nositeljice Marijane Puljak. Izvijestit će Mladen Vuković:

A u prostorijama gradske uprave (Obala kneza Branimira 17) nezavisni gradski vijećnici Tomislav Alujević-Grgas, Damir Vidošević, Ivica Grubišić-Gire, Igor Boraska i Damir Ćosić-Roda reagirali su na priopćenje gradske vijećnice Marijane Puljak o rekonstrukciji obnove Turističke palače, te su kritizirali odbijanje njezine liste da podrži gradski proračun za 2015. godine, pogotovo zbog toga što je u njemu osiguran ovac za početak gradnje škole na Pazdigradu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.