Hrvatski radio

Radio Split

Živjeti u Londonu i Kini, a zatim i u Splitu!

18.10.2014.

11:05

Autor: RS

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Info zoni na valovima Radio Splita ugostili smo 14-godišnjeg Alexandera O'Driscolla iz Velike Britanije, hrvatskih korijena, koji je nedavno londonski život zamijenio splitskim. Njegov razredni kolega Boris Samardžić nekoliko je godina živio u dalekoj Kini gdje je pohađao internacionalnu školu te se nedavno vratio kući. Što su kazali o razlikama dvaju društava, kako se snalaze u malom Splitu, što im nedostaje a što nikako ne, što ih ovdje smeta i veseli - poslušajte!

Alexander O'Driscoll, četrnaestogodišnji britanac hrvatskih korijena nedavno je londonski život zamijenio splitskim. Njegov razredni kolega Boris Samardžić nekoliko je godina živio u dalekoj Kini gdje je pohađao internacionalnu školu te se nedavno vratio kući. Što će oni reći o razlikama dvaju društava, kako se snalaze u malom Splitu, što im nedostaje a što nikako ne, što ih ovdje smeta i veseli - saznajte večeras!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.