Hrvatski radio

Radio Split

13:22 / 18.05.2022.

Autor: Denis Šabić

Desetak tisuća cikloturista uživa u čarima Dalmacije

Cikloturisti

Cikloturisti

Foto: HRT / HRT

Početkom 2014. godine u Splitsko – dalmatinskoj županiji nije postojala ni jedna uređena biciklistička staza, niti objekt prilagođen prihvatu takvih gostiju u predsezoni i posezoni. Županija je prihodovala od cikloturizma ravno 0 kn.

Danas  je cikloturistička priča sasvim drugačija kazao nam je u razgovoru Denis Špadina predsjednik Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinake županije..

Denis Špadina

Denis Špadina

Foto: Denis Šabić / HRT radio Split

Izvrsna vijest za sve turiste i domaće zaljubljenike u biciklizam, te sve ostale koji se bave ili namjeravaju baviti turizmom u Dalmatinskoj Zagori. Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji sa Splitsko -dalmatinskom županijom i Biciklističkim savezom županije, sve više uz potporu Europskih fondova ulaže u infrastrukturu, objekte i biciklističke staze na radost svih gostiju. Prilikom gostovanja u programu HRT Radio Split Špadina ističe  kako su pri kraju radovi na svim biciklističkim stazama na Visu, a za nadolazeću nedjelju najavio je poznatu biciklističku utrku u Imotskom ...Intervju-Denis Špadina

Cikloturizam

Cikloturizam

Foto: HRT / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.