Hrvatski radio

Radio Zadar

Humanitarni koncert za mlade talente

02.02.2023.

10:40

Autor: Radio Zadar

Humanitarni koncert u organizaciji Lionsa Zadar

Humanitarni koncert u organizaciji Lionsa Zadar

Foto: Lions Zadar / Radio Zadar

Lions klub Zadar priprema još jednu u nizu svojih humanitarnih akcija – koncert „Za mlade i nadarene“. Riječ je prikupljanju sredstava kojima bi se u budućnosti pomoglo u školovanju ili usavršavanju mladih i nadarenih osoba.


Doprinos akciji svojim nastupima dat će neki od dosadašnjih štićenika Lions kluba kojima je u određenom trenutku zatrebala pomoć kako bi mogli prebroditi financijske teškoće. Među sudionicima koncerta će biti i mladi violončelist kojemu Lionsi pomažu već neko vrijeme i žele ga pratiti u daljnjem školovanju.


Koncert će se održati u petak, 10. veljače s početkom u 19,30 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači. U prostoru, dakle, za čiju su obnovu i uređenje inicijativu pokrenuli upravo zadarski Lionsi prije više od deset godina i potom, iz ljeta u ljeto, priređivali humanitarne koncerte. Lionsi ovaj koncert organiziraju u suradnji s Koncertnim uredom Zadar, program će voditi Tamara Šoletić, a cijena ulaznice je 10 eura.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.