Hrvatski radio

Radio Zadar

Nazor: Očekujem veći iskorak nego u zadnje dvije godine

12.08.2014.

10:52

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povratnik na klupu KK Zadar, Ante Nazor jučer je odradio s igračima prvi trening.

Trener košarkaškog kluba Zadar, Ante Nazor nakon jedne godine izbivanja ponovno je na klupi momčadi s Višnjika. Prvi trening s igračima odradio je jučer. O igračkom kadru koji je zatekao rekao je sljedeće.

„Gro ekipe je tu, momci su motivirani što mi je posebno drago, očekujemo dolazak još nekih pojačanja i to bi bilo to“.

Ona najdelikatnija pozicija u ekipi, razigravača je riješena. Jednogodišnji ugovor potpisao je Amerikanac James Floorence. Kad se on očekuje na treninzima.

 „Ne znam još točno, nadam se što prije. On je bio moj izbor, ima četverogodišnje iskustvo igranja u Europi. Igrač je kako se kaže po mom guštu i nadam se da će biti podjednako dobar realizator a i igrač za razigravanje ostatka momčadi“.

 O pripremnom djelu kaže.

 „Još nismo neke stvari definirali, nažalost odgođen je turnir u Novom Mestu pa ćemo naći neku alternativu. Ciljat ćemo i jače protivnike jer na s na Višnjiku u rujnu očekuje jaki turnir i želim ga dočekati što spremniji“.

A kakav Zadar očekuje ove sezone u regionalnoj ABA ligi.

„Očekujem stabilan Zadar koji će napraviti iskorak. Ne kao prethodne dvije sezone, nego doista iskorak u stabilnosti kluba i igre, te kontinuitetu momčadi. Želimo napraviti neku novu priču i napasti sredinu  tablice na kvalitetan način“. 

Nova sezona počinje početkom mjeseca listopada, Zadar će na Višnjiku ugostiti Igokeu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.