Hrvatski radio

Radio Zadar

Latica proslavila 32. rođendan

23.03.2023.

08:34

Autor: Radio Zadar

Latica proslavila 32. rođendan

Latica proslavila 32. rođendan

Foto: - / -

Dječji vrtić Latica proslavio je svoj 32. rođendan. 

Rođendanskoj proslavi pridružio se i gradonačelnik Branko Dukić koji je  pomogao u puhanju svjećica na velikoj torti koju su izradili učenici Hotelijersko-turističke i obrtničke škole.

Galerija
Latica proslavila 32. rođendan, Foto: -/-
Latica proslavila 32. rođendan, Foto: -/-Latica proslavila 32. rođendan, Foto: -/-Latica proslavila 32. rođendan, Foto: -/-Latica proslavila 32. rođendan, Foto: -/-

S djecom i zaposlenicima iz Latice proslavi su prisustvovale ravnateljica DV Radost Larisa Pavlović–Petani i ravnateljica DV Sunce Mirjana Miočić, te brojni suradnici i prijatelji iz: Centra za pružanje usluga u zajednici Mocire, OŠ Voštarnica, Rotary Club-a Zadar, Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Upravnog odjela za EU fondove, Upravnog odjela za razvoj i europske procese Zadarske županije, Kabineta za ranu intervenciju Caritasa Zadarske nadbiskupije, Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije, Udruge za autizam Zadar i Udruge djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja Cukrići.


Djeca su sudjelovala u raznim radionicama koje su pripremile vrijedne odgojiteljice, rehabilitatorice i logopedice, a fizioterapeutkinje pobrinule su se da poligon postavljen u dvorištu bude svima atraktivan i zabavan.

Osim svog rođendana DV Latica obilježio je i Svjetski dan osoba s Down sindromom.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici