Hrvatski radio

Radio Zadar

Policija traži pomoć

10.11.2014.

16:17

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kako postoji mogućnost da kod vozača nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, policija ga poziva da se javi u Postaju prometne policije. Isto tako policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nesreći da se jave prometnoj policiji ili na dežurni policijski broj 192.

Iz PU zadarske traže pomoć od građana koji imaju bilo kakve informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 25. listopada, u Zadru kod Veslačkog kluba.

 Tog je dana, oko deset sati na raskrižju kod Veslačkog nepoznati vozač naletio svojim vozilom i oborio ženu koja je u trenutku nesreće prelazila pješački prijelaz. Prema dosad prikupljenim saznanjima nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreća Opel Astrom, plavo - sive boje, kojemu nedostaje naplatak s prednjeg lijevog kotača. Kako postoji mogućnost da kod vozača nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, policija ga poziva da se javi u Postaju prometne policije. Isto tako policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nesreći da se jave prometnoj policiji ili na dežurni policijski broj 192.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.