Hrvatski radio

Radio Zadar

Bibinje: Lignja uzvratila udarac, svi zadovoljni i siti!

03.07.2022.

16:54

Autor: Radio Zadar

Bibinje večer liganja i srdele

Bibinje večer liganja i srdele

Foto: - / TZ Bibinje

Ljubitelji morskih namirnica uživali su u Bibinjama sinoć tradicionalnim jelima u lignjama i srdelama koja su pripremile članice Društva za sportsku rekreaciju Relaks, dok je zadarski chef Renato Kraljev imao tešku ulogu ocjenjivanja pripremljenih jela.

Poznata bibinjska šetnica Taline ove je subote bila pozornica novog gastronomksog događaja podnazivom"Lignja uzvraća udarac" i "Povratak srdele". 

Uz prigodni popratni glazbeni program, te voditeljski program Branke Pelicarić, obilježilo se prvo održavanje ove nove manifestacije u Bibinjama. Kako su se sinoć  okupljeni zabavljali pogledajte u fotogaleriji na Facebook stranici Visit Bibinje, te na YouTube u videu koji prikazuje najzanimljivije trenutke večeri 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Popodne uz Radio Zadar

Popodnevni program Radio Zadra donosi u vaše domove najbolju domaću i stranu glazbu. Poslušajte naš glazbeni vremeplov Rollercoaster. Utorkom i četvrtkom od 16. i 15 donosimo najave i osvrte kulturnih događanja, a od od 18 do 19 sati slušate novosti s glazbene scene, naše i strane

Poslušajte u Slušaonici