Hrvatski
radio

Sport i glazba

Naslov

Sport i glazba

Urednik

Davor Lulić

Autori

Davor Buconić, Marko Šivak, Marko Miličić, Srđan Fabijanac, Krešimir Gotlin, Lovorko Magdić, Vladimir Horvat, Željko Kesovija, Sanja Žiger, Željko Kapelari, Dameo Ramić Kovačić, Vedran Drabek, Karlo Plazina

O emisiji

A sada... Budite spremni za sportske prijenose, intervjue, komentare i reportaže sa sportskih borilišta. Budite uz naše vrhunske sportaše iz pojedinačnih sportova i slušajte odabranu glazbu. Subotom i nedjeljom od 15:00 do 23:00.


"Sport i glazba" je višesatna sportska emisija s prijenosima sportskih događaja od javnog interesa ili nacionalnog sportskog značenja. Reprezentacija i klubovi u raznim sportovima u međunarodnim nastupima, domaće lige s naglaskom na nogometno prvenstvo, regionalne i domaće lige u košarci, rukometu i vaterpolu. Europska i svjetska prvenstva u raznim sportovima, Zimske i Ljetne olimpijske igre. Sve to na jednom mjestu. Uz vrhunske sportske komentatore i novinare. 


Ne propustite!


Jer, samo Hrvatski radio ima pravo prijenosa najvećih i najvažnijih sportskih događajaOsim prijenosa, objavljujemo intervjue, komentare, reportaže, izjave, razgovore o raznim sportskim događajima, društvenim temama vezanima uz sport. S raznih aspekata i na razne načine, odnosno uz različite pristupe i forme. O domaćem i međunarodnom sportu.