Hrvatski radio

Prvi program

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće"

02.05.2023.

17:38

Autor: Hrvatski radio

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće"

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće"

Foto: hr / hr

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće" okuplja potencijalno darovite i darovite učenike iz Hrvatske motivirane za rad u kreativnim radionicama 

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće" je smotra stvaralaštva potencijalno darovitih i darovitih učenika osnovne škole, od petog do osmog razreda, koji se u sklopu izvannastavnih aktivnosti bave stvaralaštvom u jezično -umjetničkom području i učitelja koji su se istakli radom u jezično-umjetničkom području. Osmišljene su brojne radionice, a sve radionice u svom radu ostvaruju unaprijed dogovorenu temu , ove godine to je Svemir, koju razrađuju izražajnim sredstvima karakterističnim za pojedino kreativno područje:  riječ, zvuk, sliku i pokret. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Umijeće odrastanja

Biti roditelj, najteža je uloga koju nam je život dodijelio. Prihvatimo li je ozbiljno, tada nam se svakodnevno pitanja nameću sama – jesmo li dobro postupili, hoćemo li donijeti ispravnu odluku, što je za naše dijete najbolje? Ova pitanja postavljaju si i svi drugi koji rade s djecom i za njih – odgajatelji, učitelji, liječnici, psiholozi, defektolozi, sociolozi… a njima se pridružujemo i mi, novinari.

Poslušajte u Slušaonici