Hrvatski radio

Prvi program

Smotra mladih gudača u Slatini

17.04.2023.

11:50

Autor: Hrvatski radio

Mladi gudači

Mladi gudači

Foto: hr / hr

10. Međužupanijska smotra mladih gudača  u GŠ Milka Kelemena  u Slatini

Nakon nekoliko godina on- line susreta  mladih glazbenika, ponovo su se  u živo u Slatini u GŠ Milka Kelemena susreli učenici glazbenih škola na 10. Međužupanijskoj smotri Mladih gudača. Na smotri su sudjelovali učenici iz Osijeka Glazbene škola Franje Kuhača, Virovitice GŠ Jan Vlašimsky , Slavonskog Broda GŠ Slavonski Brod, Glazbeni odjeli Valpovo i Belišće pri OŠ Matije Petra Katančića iz Valpova, GŠ Požega iz Požege, GŠ Josipa Runjanina iz Vinkovaca, Osnovna glazbena škola Kontesa Dora iz Našica i domaćini učenici GŠ Milka Kelemena iz Slatine. 


Antonio Brzica

Javni nastupi važni su ne samo za učenike glazbenih škola već je to umijeće kojim ovladavamo tremom, priprema nas za odlične prezentacije, sjajne glazbene i glumačke nastupe, uspješno polaganje ispita i brojne izazove tijekom života.

 

Josipa Erhardt

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Umijeće odrastanja

Biti roditelj, najteža je uloga koju nam je život dodijelio. Prihvatimo li je ozbiljno, tada nam se svakodnevno pitanja nameću sama – jesmo li dobro postupili, hoćemo li donijeti ispravnu odluku, što je za naše dijete najbolje? Ova pitanja postavljaju si i svi drugi koji rade s djecom i za njih – odgajatelji, učitelji, liječnici, psiholozi, defektolozi, sociolozi… a njima se pridružujemo i mi, novinari.

Poslušajte u Slušaonici