Hrvatski radio

Radio Osijek

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Valentinovo

08.02.2022.

15:35

Autor: Radio Osijek/TM

-

-

Foto: - / -

"𝐋𝐣𝐮𝐛𝐚𝐯 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐤𝐥𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐧𝐚 𝐫𝐚𝐳𝐥𝐢č𝐢𝐭𝐞 𝐧𝐚č𝐢𝐧𝐞...a upravo jedan takav način je i darivanje krvi" - pod tim motom Gradsko društvo Crvenoga križa Osijek, u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu organizira akciju dobrovoljnog davanja krvi na Dan zaljubljenih, 14. veljače u Gradskoj četvrti Jug II, Srijemska 124a. Akcija će trajati od 16 do 18 sati.

"Svake godine razmišljaš što pokloniti za Valentinovo? Odgovor na ovo pitanje ti je nadohvat ruke. Povedi svog partnera/partnericu, muža/ženu, prijatelja/prijateljicu i/ili simpatiju na Valentinovo, na akciju darivanja krvi na Jugu 2 i pokloni svima oko sebe najbolji mogući poklon za Dan zaljubljenih. Daruj krv i pokloni ljubav, pokloni ŽIVOT", poručuju iz Crvenoga križa.

Ovih dana upućen je poseban poziv darivateljima koji imaju krvnu grupu 0 da se odazovu na Zavod za transfuzijsku medicinu zbog nešto manjih zaliha ove krvne grupe ili neka dođu na akciju koja će biti 14. veljače u GČ Jug 2. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.