Promocija Priručnika za provjeru informacija i medijskih sadržaja vezanih uz hranu, u sklopu projekta "FoodFacts".
19.11.2025.
12:27
Autor: HRT Radio Osijek
FoodFacts na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku
Foto: Prehrambeno-tehnološki fakultet / -
Promocija Priručnika za provjeru informacija i medijskih sadržaja vezanih uz hranu, u sklopu projekta "FoodFacts".
Promocija će se održati na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek u utorak 25. studenog 2025. u 17 sati u fakultetskoj vijećnici (F. Kuhača 18, 31 000 Osijek).
Predstavljanje će otvoriti prorektor za kulturu, umjetnost i sveučilišno izdavaštvo prof. dr. art. Robert Raponja, a o Priručniku govorit će voditeljica projekta, ujedno naša dekanica, prof. dr. sc. Stela Jokić te Vedran Stapić ispred Agrokluba, koji je glavni partner na projektu.
FoodFacts - plakat
Foto: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek / -
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora
HRVATSKI RADIO
MEĐUNARODNI KANAL
NACIONALNI PROGRAMI