Hrvatski radio

Radio Osijek

Budite popravljači bicikala!

05.02.2014.

11:33

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zaklada Slagalica u sklopu projekta "Zelena staza-staza koja spaja" raspisala je natječaj za popravljače bicikala. Za taj posao žele osposobiti 5 osoba iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Požeško-slavonske županije. Natječaj je otvoren do 7.veljače.

Slagalica-Zaklada za razvoj lokoane zajednice iz Osijeka s hrvatskim i mađarskim partnerima razvija IPA projekt prekogranične suradnje "Zelena staza-staza koja spaja". Cilj je projekta potaknuti ekonomski rast u zapostavljenim ruralnim područjima Slavonije i južne mađarske razvojem tematske biciklističke rute duge oko 120 kilometara. Na taj će se način povezati sela, naselja i gradovi od sela Kemeš u Mađarskoj do sela Latinovac u Hrvatskoj.

Izobrazba za popravljača bicikala obuhvaća teorijsku i praktičnu nastavu, ali i tečajeve engleskog i mađarskog jezika. Dodatne se obavijesti mogu dobiti u Zakladi Slagalica , telefonski na broj: 031/213255 i info@zaklada-slagalica.hr

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.