Hrvatski radio

Radio Osijek

Ho’oponopono u Osijeku

14.09.2014.

08:52

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Ho’oponopono je drevna havajska tehnika rješavanja problema uz koju na najlakši način riješavamo svoje probleme i krećemo se putem ljubavi, sreće i blagostanja!" istaknule su Kristina Bulešić i Karmen Jerković koje godinama uspješno promoviraju ovu tehniku i rad Mabel Katz, bestseller autorice i jednog od najvećih autoriteta u ovom području.

Predavanje u Osijeku dio je ciklusa uvodnih predavanja  održanih u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj. Istom je prigodom predstavljena Izdavačka kuća "Inspiracija" koja je izdala djela Mabel katz na hrvatskom jeziku. Gosti predavači predstavili su Ho’oponopono kao tehniku ali i način života kojim se, na iznimno jednostavni način koji mogu primjeniti baš svi, korjenito mijenja život i postižu promjene na kojima inače radimo jako dugo.Predavanja su uvod u skore seminare tehnike koji će se održati u Beogradu i Zagrebu, videokonferenciju u Puli te skori dolazak Mabel Katz u Zagreb.

Više o drevnom  havajskom umijeću življenja s lakoćom i uživanjem poslušajte u našem Spiritualisu u srijedu u 20 sati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.