Hrvatski radio

Radio Osijek

HSS nije mala regionalna stranka

12.01.2014.

12:17

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

„Pred HSS-om je ponovno povijesna uloga u očuvanju hrvatskih ognjišta koja vladajući svojom destruktivnom politikom pokušavaju uništiti“ izjavio je na stranačkoj izbornoj skupštini za osječko-baranjsku županiju predsjednik stranke i saborski zastupnik Branko Hrg.

„Nećemo zbog nekoliko fotelja ili donacija biti sluge onima kojima su važniji osobni interesi i probici od interesa hrvatskog naroda!“, rekao je čelnik Hrvatske seljačke stranke. Onima koji govore da HSS-a nema, da je mala regionalna stranka okolice Zagreba i sjeverozapadne Hrvatske Hrg je poručio da HSS ima zamjenika gradonačelnika Dubrovnika na krajnjem jugu do gradonačelnika Iloka na krajnjem istoku.

Na skupštini, održanoj u Kućancima kod Magadenovca, za predsjednika HSS-a u osječko-baranjskoj županiji ponovno je izabran Zvonko Pongrac. Najavio je nastavak konsolidacije i jačanja stranke na ovom području, jer, kako je rekao u ovim tegobnim vremenima građani to očekuju od nas, a dokaz tomu je, kaže Pongrac, i svakodnevno povećanje broja članova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.