Hrvatski radio

Radio Osijek

Ljeto na valovima Radio Osijeka

01.06.2014.

10:27

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Drugoga dana lipnja Radio Osijek kreće s ljetnom shemom: kao i svakog ljeta - opuštenije, zabavnije, s više glazbe. Neće biti naših "tematskih malih emisija", ali će teme o djeci, mladima, zlatnim godinama, politici, sportu i svemu ostalom i dalje ostati u programu. Posebice vas pozivamo u naše ljetno poslijepodne uz emisiju "Na valu ljeta".

U ljetnoj shemi dan počinje "Jutarnjim programom", slijedi emisija "Dobar dan", a nakon toga poslijepodnevni program "Na valu ljeta". Na rasporedu ostaju sve večernje glazbene emisije, popularna studentska "Brtva glave" i ove će školske praznike provesti radno, kao naravno, i autori kolaž emisije "Panoptikum Radio Osijeka" i vjerske "Nedjeljom zajedno".

"Temu dana", tijekom trajanja priredaba, zamijenit će radijske inačice "Osječkog ljeta mladih", "Osječkog ljeta kulture" i "Zemlje bez granica", a sve ćemo dnevne aktualnosti popratiti kroz izravna javljanja s terena, gostovanja u programu, priloge snimljene na terenu, emisije s lica mjesta uz, naravno, otvorene telefone, koji su najkraći i najljepši most između onih koji program kreiraju i onih koji ih slušaju. 
Pratit ćemo i sve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, posebice one u kojims igra Hrvatska reprezentacija. Vodimo vas na ljetne festivale i sve ljetne prgrame na otvorenom, organiziramo koncerte i nastojimo biti vaše audio ljetno osvježenje. Nismo zaboravili ni nagradne igre za ljetnu razonodu za koje ćemo osigurati vrijedne i zanimljive darove. Vijesti i dalje slušajte svakog punog sata, Radio Osijek uvijek je na licu mjesta, ne mogu nas iznenaditi ni poplave, ni suše, ni uplašiti komarci, a s posebnom radošću pratimo što i kako rade kreativni ljudi, posebice oni dobra srca.

Provedite i ovo ljeto na valovima Radio Osijeka, radija kojem se vjeruje!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.