Hrvatski radio

Radio Osijek

Ukrašavanje pisanica i druženje uz Moto zeke

16.04.2022.

14:13

Autor: Radio Osijek

Moto zeke u Osijeku

Moto zeke u Osijeku

Foto: Radio Osijek / Radio Osijek

Na osječkom Trgu slobode organizirana je velika kreativna radionica ukrašavanja jaja, uz DJ-eve, plesače i Moto zeke. Pisanicama se ukrašava i zajednička instalacija - veliko osječko jaje.


Obilježavanje Uskrsa u Osijeku počelo je vožnjama uskrsnim tramvajem, a na Veliku subotu na Trgu slobode ukrašavale su se pisanice, pisale čestitke i razmjenjivale dobre želje. Gradonačelnik Ivan Radić tom je prigodom sugrađanima čestitao Uskrs uz želju da ga provedu u miru uz svoje najbliže.

U akciji na trgu sudjelovali su i mladi iz raznih zemalja - Portugala, Italije, Španjolske, Grčke, Rumunjske, Bugarske i dalekih Kariba koji su u Osijeku u sklopu projekta Erasmus+.

Preko 200 motociklista sudjelovalo je u akciji Motozeke koja osim druženja na trgu pomaže djeci u udruzi Dar te djeci hrvatskih branitelja i djeci izbjegloj iz Ukrajine.

Podsjećamo vas da manifestacija Uskrs u Osijeku završava Uskrsnim ponedjeljkom u ZOO vrtu.


Uskrs u Osijeku

Galerija
Uskrs u Osijeku, Foto: Radio Osijek/Radio Osijek
Uskrs u Osijeku, Foto: Radio Osijek/Radio OsijekUskrs u Osijeku, Foto: Radio Osijek/Radio OsijekUskrs u Osijeku, Foto: Radio Osijek/Radio OsijekMoto zeke, Foto: Radio Osijek/Radio OsijekMoto zeke, Foto: Radio Osijek/Radio OsijekMoto zeke, Foto: Radio Osijek/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.