Hrvatski radio

Radio Pula

SLUŠALICE

27.02.2023.

15:24

Autor: HRT

Neveni

Neveni

Foto: Kelemenić / HRT

U emisiji upoznajemo mališane iz skupine Neveni, Dječji vrtić Latica. 


Galerija
Neveni, Foto: Kelemenic/HRT
Neveni, Foto: HRT/HRT

Otpjevali su nam svoju himnu, naučili nas kako isplesti tepih i ispričali nam što sve rade u vrtiću prstićima. Vole putovati u svijet mašte pa su tako sami osmislili i oslikali priču koju su nam ispričali u emisiji. Objasnili su nam kako se pripremaju za školu i tko sve može dobiti pandiće.

Galerija
SVIJET MAŠTE, Foto: KELEMENIĆ/HRT
Svijet mašte, Foto: Kelemenić/HRTSVIJET MAŠTE, Foto: Kelemenić/HRTSvijet mašte, Foto: Kelemenić/HRTSvijet mašte, Foto: Kelemenić/HRTSvijet mašte, Foto: Kelemenić/HRTSvijet mašte, Foto: Kelemenić/HRTSvijet mašte, Foto: Kelemenić/HRT

Ove zime zimovali su 5 dana bez roditelja. Dok su jedni skrivali snijeg u džep, drugi su skijali i sanjkali ali jedan je pas pojeo snjegoviću nos. Još mnoštvo dogodovština saznajte od mališana iz skupine Neveni.

Odgojiteljica Laura Grubišić i Lejla Džanić predstavile su vrtić i projekte koje provode. 

Zimovanje

Zimovanje

Foto: Kelemenić / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Slušalice

Slušalice je edukativna, zabavna i informativna emisija za djecu i mlade. Nastoji približiti radijski svijet mladima i predstaviti obrazovne institucije i djecu slušateljima. Slušam sve što slušaju mladi svakog ponedjeljka od 17:15 Urednica i voditeljica emisije je Mateja Kelemenić. Za sva pitanja i prijedloge tema pišite nam na e-mail slusalice@hrt.hr

Poslušajte u Slušaonici