Hrvatski radio

Radio Pula

Radio degustacija - Vintage By Vinistra, Hotel Esplanade

16.03.2023.

12:42

Autor: HR Radio Pula

Vintage by Vinistra

Vintage by Vinistra

Foto: Arhiva Vnistra / HRT

Poslušajte što smo snimili na drugom promenadnom kušanju iz serije Vintage by Vinistra u u hotelu Esplanada u Zagrebu

Ukupno 33 vinara i čak 53 vrhunske odležane malvazije predstavljene su vinskim znancima, vlasnicima vinoteka i restorana, sommelierima, enolozima te predstavnicima medija.

Pripremili smo tri zanimljiva priloga koja će vam dočarati značaj i atmosferu s predstavljanja. Poznatnati sommelier Emil Perdec uoči promenadnog kušanja odležanih malvazija upoznao nas je sa širokim spektrom i potencijalom istarski malvazija. Luka Rossi, predsjednik Vinistre, udruge vinara i vinogradara Istre osvrnuo se na važnost malvazije kao najupečatljivijeg istarskog brenda, te važnosti promocije njezinih potencijala.Voditeljica marketinga Vinistre Sanja Brnobić najavila je daljne promocije i manifestacije koje organizira Vinistra u mjesecima koji su pred nama.

Radio degustacija - Vintage By VinIstra, Hotel Esplanade

Vinistra

Vinistra

Foto: Arhiva Vinistra / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Radiodegustacija

Degustacija (ženski rod)- kušanje, probanje, određivanje ukusa, mirisa, boje i izvornosti pomoću čula ukusa, mirisa i vida. (lat.) Upravo to približava vam voditeljica Jadranka Nišević svake srijede nakon 20 sati. Upoznajte s njom gastronomiju i ljude Istre.

Poslušajte u Slušaonici