Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počeli upisi u novu sezonu baletno plesnog studija!

28.09.2022.

10:45

Autor: HRT - Radio Rijeka

Baletna početnica

Baletna početnica

Foto: Dražen Šokčević / HNK Ivan pl. Zajc

Počeli su upisi u baletno-plesni studio Riječkog kazališta mladih Kamov pri HNK Ivana pl. Zajca! A s radom nastavlja i baletna početnica za mlade i odrasle! Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi Irina Köteles i Andrei Köteles, a tijekom godine bit će održan i niz dodatnih masterclassova!


Baletno-plesni studio prošle je godine pokrenuo baletnu početnicu (15+) namijenjenu mladima i odraslima - početnicima bez prethodnog plesnog iskustva, rekreativcima koji žele doživjeti svoje prvo "baletno iskustvo" u sigurnom okruženju punom podrške! Program je osmišljen tako da se polaznice i polaznike polako i metodično uvede u osnove klasičnog baleta.


Već nakon probnog sata polaznici napuštaju sve predrasude koje su imali: svatko se amaterski može baviti baletom i u tome uživati, osvijestiti svoje tijelo i podići samopouzdanje, a kontinuiranim radom i trudom, mogu se savladati osnove baleta bez obzira na godine i kondiciju!


Osim sudjelovanja u redovnim baletnim radionicama, svi će polaznici imati priliku pratiti i sve predstave baletnog ansambla.


Prijaviti se možete ispunjavanjem upisnice na web stranici Riječkog kazališta mladih "Kamov". Više informacija možete dobiti putem e-maila: kamov@hnk-zajc.hr i na broju 099 702 23 61.


Prijave traju do 10. listopada!
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.