Hrvatski radio

Radio Rijeka

FOTO: Stigao 12. igrač: Liege u bijelom

18.09.2014.

17:32

Autor: Iz Liegea: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nogometaši Rijeke imat će u Liegeu podršku šestotinjak navijača, koji su tijekom današnjeg dana stizali u grad na rijeci Meuse.

Put dug 1200 kilometara kombijima je prevaljen za otprilike 14 sati, autobusima je trebalo nešto duže zbog procedure praćenja do centra grada. Dan ranije uglavnom je stigao dio navijača koji je putovao zrakoplovom.

Riječki navijači okupili su se u centru Liegea, a pjesma se nastavila u dijelu grada koji je prepun pubova i restorana. Kombiji su tijekom poslijepodneva stizali jedan za drugim, a unatoč umoru i dugom putu, bijeli „kibici“ nisu prestajali plijeniti pažnju domaćih prolaznika.

Gostujuća tribina stadiona Maurice Dufrasne bit će obojana u plavo-bijele boje, a sveukupno zdanje u četvrti Liegea imenom Sclessin neće biti ispunjeno ni do pola. Prema informacijama iz domaćih medija, za susret Standarda i Rijeke prodano je blizu devet tisuća ulaznica. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.