Hrvatski radio

Radio Rijeka

Šamanić: Cilj je afirmirati mlade igrače

30.06.2014.

14:00

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tijekom prethodne dvije sezone afirmirali smo skupinu mladih igrača koji će uskoro postati nosioci igre. Cilj je razvijati igrače iz omladinskog pogona, govori sportski direktor Kvarnera 2010 Marko Šamanić.

Počele su pripreme košarkaša Kvarnera 2010 za novu sezonu. Dvije sezone zaredom Riječani su izborili nastup u Ligi za prvaka. Sljedeća natjecateljska godina donosi velike izazove, klub je napustilo nekoliko stožernih igrača (KrivecŠkifićBoban), pa će Riječani uvelike ovisiti o snazi svojih mladih košarkaša.

Kroz protekle godine u redovima Riječana stasao je niz mladih igrača, koji su bili jedni od nosioca igre (primjerice Stipčić i Širko). U sezoni koja slijedi afirmirat će se neka nova imena, iz kojih maksimum izvlači energični trener Vladimir Anzulović.

O nadolazećoj sezoni, pripremama, rosteru igrača, planovima i ciljevima govori sportski direktor Kvarnera 2010 Marko Šamanić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.