Hrvatski radio

Radio Rijeka

Brzo i precizno: Naj-udarac Kvarnera

11.04.2014.

16:43

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mislite da pucate jako kao Roberto Carlos, a precizno kao David Beckham? Dođite ovog vikenda u Sportski centar Trsat i provjerite!

U Rijeci će se prvi put održati natjecanje u brzini i preciznosti udarca na nogometni gol. U Sportskom centru Trsat možete se okušati i isprobati svoj udarac, a možda i osvojiti poneku nagradu.

Ako volite nogomet, igrate ga možda i rekreativno, sigurno vas zanima koliko jak i brz udarac zapravo imate. Možda vam se na terminu svakog tjedna čini da parate "rašlje" izuzetnom brzinom, a sada ćete imati priliku vidjeti koliko brzo vaša lopta zapravo putuje. S udaljenosti od devet metara dobit ćete priliku uputiti udarac na elektronski gol, koji u sebi ima ugrađene infra-crvene zrake. Osim brzine, važna je i preciznost, stoga namjestite nišanske sprave!

Naj-udarac Kvarnera održava se ovog vikenda u Sportskom centru Trsat, u subotu od 14 do 20 sati, a u nedjelju u terminu od 11 do 18 sati.

Natjecat će se u pet kategorija, među kojima će biti i turnir novinara, a o natjecanju Naj-udarac Kvarnera razgovarali smo s jednim od organizatora, Antom Ravlićem:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.