Hrvatski radio

Radio Rijeka

Jeftini letovi iz Rijeke: za dvadesetak eura do mnogih europskih odredišta!

11.05.2018.

16:10

Autor: Iva Črnjar Ivančan

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Zračna luka Rijeka tijekom sljedećih nekoliko mjeseci nudi fantastične cijene letova prema raznim europskim destinacijama. Trenutno se u prodaji mogu pronaći vrlo povoljne avionske karte "low cost" avioprijevoznika.

Iz Zračne luke Rijeka direktnim letom možete putovati do brojnih europskih odredišta već od 14,99 eura u jednom smjeru, kolika je cijena primjerice leta do Frankfurta kompanijom Condor koja povezuje Rijeku s Frankfurtom svaki četvrtak i nedjelju sve do 21. listopada 2018.

Za jednaku cijenu karte možete i kompanijom Ryanair otići do Stockholma svaki petak i ponedjeljak do 26. listopada 2018., dok 17. svibnja započinju direktni letovi za Hannover, aviokompanijom Eurowings, koja karte za ovaj prekrasan najzeleniji njemački grad prodaje već od 19,99 eura. Navedena linija prometovat će svaki četvrtak sve do 25. listopada.

U srpnju se možete svaki utorak i subotu kompanijom Ryanair zaputiti u belgijsku prijestolnicu Bruxelles za 21,99 eura. Novoosnovanom kompanijom Laudamotion možete u lipnju skoknuti do Berlina za 24,99 eura jer ova linija prometuje u suradnji s Ryanairom svaki četvrtak i subotu do 27. listopada.

Ovogodišnja senzacionalna vijest o dolasku nizozemske low cost aviokompanije Transavia na Zračnu luku Rijeka omogućila je da svaki četvrtak i nedjelju u srpnju posjetite Eindhoven direktnim letom iz Rijeke za 29 eura.

Do Londona možete za samo 34,67 eura od srpnja, i to svaki ponedjeljak i petak s aviokompanijom Ryanair, dok njemačke metropole Dusseldorf, Koln i Stuttgart kompanijom Eurowings u svibnju možete posjetiti za samo 39,99 eura. Za svega nekoliko eura više, odnosno 45,83 eura, u lipnju možete i do Osla kompanijom Norwegian Air Shuttle.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.