Hrvatski radio

Radio Rijeka

Još malo novog asfalta na riječkim ulicama

01.10.2014.

08:10

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Ulici Franje Račkoga danas počinju radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja i trajat će pet dana. Već sutra će početi i u Liburnijskoj ulici gdje će radovi trajati deset dana.

Radovi se izvode duž istočnog prometnog traka Ulice Franje Račkoga na dionici dugoj 200 metara, od raskrižja Grobničke ceste i Ulice Rački, prema središtu grada. Prometovanje je svim vozilima omogućeno naizmjenično jednim prometnom trakom,  uz regulaciju semaforima.

Od četvrtka počinju i radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja u Liburnijskoj ulici. Trajat će deset dana, a radit će se na 500 metara dugoj dionici dva sjeverna prometna traka Liburnijske ulice, od raskrižja Zvonimirove, Zametske i Liburnijske ulice do cestovnog podvožnjaka. Promet će se odvijati usporeno i otežano jer će se za vožnju koristiti samo dva prometna traka. Iz Rijeka prometa vozače mole za razumijevanje te da prate privremenu prometnu signalizaciju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.