Hrvatski radio

Radio Rijeka

Muzur predstavlja PGS i Listu za Rijeku na EU izborima

01.04.2014.

15:46

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zajednički kandidat PGS-a i Liste za Rijeku na izborima za Europski parlament u svibnju bit će Amir Muzur i to na listi Partnerstva hrvatskog centra. Da je bolje izabrati samo jednog, zajedničkog predstavnika odlučili su predsjednici dviju stranaka.

PGS-ov Amir Muzur na petom je mjestu liste Partnerstva hrvatskog centra nositelja Nikice Gabrića. Osim PGS-a i Liste za Rijeku, u Partnerstvu hrvatskog centra su Nacionalni forum i HSLS. Vodeći ljudi Primorsko-goranskog saveza i Liste za Rijeku Darijo Vasilić i Danko Švorinić za zajedničkog su se kandidata odlučili kako bi glasove regionalnih birača usmjere prema jednoj osobi.

Predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić vjeruje da će Partnerstvo hrvatskog centra izboriti najmanje jednog zastupnika u Europskom parlamentu, a Amir Muzur smatra da je ulazak u tu instituciju velika čast i kao zastupnik bi se borio za regionalni razvoj. Poslušajte njegovu izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.