Hrvatski radio

Radio Rijeka

Obnovljeni "Bellevue" prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica

11.07.2014.

15:29

Autor: Branko Domac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Više od 50 milijuna kuna Jadranka iz Malog Lošinja uložila je u potpunu rekonstrukciju hotela "Bellevue", čije se svečano otvorenje očekuje sutra. Tako je otok Lošinj dobio prvi hotel s pet zvjezdica.

U tijeku su završni radovi na ušminkavanju potpuno rekonstruiranog hotela Bellevue u Malom Lošinju. Bit će to najkvalitetniji, najbolji i najljepši hotel na otoku, a upravo s ovim ulaganjem, počeo je investicijski ciklus u zoni Čikat koja će postati okosnica cjelogodišnjeg turizma lošinjskog arhipelaga. 

Vrijednost investicije iznosi više od 50 milijuna eura i najveća je dosadašnja pojedinačna investicija Jadranka grupe. Građevinski tim predvođen Radnikom iz Križevaca izveo je nemoguću misiju - u nešto više od pola godine izgradili su zdanje kojim će se ponositi svaki stanovnik otoka.

Već sutra u hotelu se očekuje stotinjak gostiju, a tijekom sljedećeg tjedna popunit će se 80 posto smještajnih jedinica. Nakon investicija u hotele Auroru i Vesperu, potom u Vitality hotel Puntu u Velom Lošinju, ovaj hotel početak je investicijskog ciklusa u zoni Čikata. Javlja Branko Domac:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.