Hrvatski radio

Radio Rijeka

Puljić: Autotrolej ima potencijala, neću šutjeti!

04.02.2022.

14:37

Autor: Matea Krmpotić

Robert Puljić u studiju Radio Rijeke

Robert Puljić u studiju Radio Rijeke

Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka

U emisiji PROvox ugostili smo mladog Riječanina Roberta Puljića, takozvanog zviždača Autotroleja. Krajem siječnja u Rijeci ali i šire, odjeknula je vijest o Puljiću koji je na svom fejsbuku napisao otvoreno pismo u kojoj upozorava na nelogičnosti rada i organizacije u riječkom Autotroleju. Nakon toga, ugovor mu je otkazan, no ne zadugo.

Priča se zakotrljala onoga dana kada su mediji prenijeli Robertovo otvoreno pismo koje je napisao na svom fejsbuk profilu. Nakon što mu je ugovor otkazan, more podrške je krenulo u njegovom smjeru, od građana Rijeke, medija, javnosti, a najvažnije njegovih kolega. Kolege šoferi, njih 60, bilo je spremno uzeti bolovanje, ako mu se ugovor ne produži. Što se naposlijetku i dogodilo. Sve to imali smo prilike čitati ovih dana u riječkim medijima i na Puljićevom profilu društvene mreže.


No, u PROvoxu Radio Rijeke, Robert je po prvi puta otkrio u čemu je najveći problem i što se zaista događa iza zatvorenih vrata u uredima uprave Autotroleja. Poslušajte:

Robert puljić i promjene na vidiku

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.