Hrvatski radio

Radio Rijeka

Za godišnji odmor u Rijeci - Ljeto u Starom gradu

01.08.2014.

08:30

Autor: Larissa Smokvina / Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Devetu godinu zaredom Ljeto u Starom gradu Riječanima nudi uživanje u glazbenom i filmskom programu u samom središtu grada, na Pavlinskom trgu. Ovogodišnja manifestacija sastoji se od četiri programa, a sve počinje večeras u 21 sat.

Program Ljeta u Starom gradu otvorit će glazbeno-plesna večer latino i jazz ritmova na Pavlinskom trgu nastupit će riječki trio The Mystic Rose Ensemble pojačan bubnjarom Tončijem Grabušićem. Tjedan kasnije, u petak 8. kolovoza slijedi filmska večer, izbor iz priznatoga filmskog festivala KRAF-a, u suradnji s kino-video klubom Liburnija film.

Večer ča-vala Duškom Jeličićem Duletom i njegovom Bonacom održava se 22. kolovoza, dok će ovogodišnje, deveto izdanje Ljeta u Starom gradu zatvoriti dječji program 29. kolovoza. Uz nastupe dječjih zborova Morčići i Mali Riječani, održavat će se tradicionalna nagradna likovna radionica.

Larissa Smokvina razgovarala je s organizatorom Koraljkom Pasarićem te članom The Mystic Rose Ensemblea Davidom Baumgartenom:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.