Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zajedničko predstavljanje za turistički uspjeh

03.04.2014.

17:35

Autor: Mrijana Smokvina / Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prva image brošura Opatijske rivijere danas je predstavljena u Opatiji. Turističke zajednice Opatijske rivijere: Opatija, Matulji, Kastav, Ičići, Lovran i Mošćenička Draga zajedno će se njome predstavljati na turističkim sajmovima.

Brošura dizajnom prati novi vizualni identitet Opatijske rivijere, a promovira Rivijeru u cjelini te obrađuje najvažnije turističke proizvode na Opatijskoj rivijeri. Istaknute su sve prednosti: geografski položaj, turistička tradicija, povijesni gradići, manifestacije, gastronomija, outdoor, s posebnim naglaskom na Park prirode Učka, zatim, plaže i wellness ponuda. Predstavljeno je svako mjesto na Rivijeri uz naglasak na posebnostima i detaljima koji ih čine jedinstvenima. 


Brošura je tiskana na šest jezika: hrvatskom, njemačkom, engleskom, talijanskom, slovenskom i mađarskom, u 30.000 primjeraka i njome će se Opatijska rivijera predstavljati u okviru sajamskih nastupa Hrvatske turističke zajednice. Više je doznala Marijana Smokvina u razgovoru s direktoricom TZ Opatija Suzi Petričić: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.