Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 25. 11. 2014. – Tony Cetinski, Krik

25.11.2014.

18:31

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovotjedni Blitz single nova je pjesma Tonya Cetinskog, a zove se “Krik”.

Nova pjesma Tonya Cetinskog govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih grešaka izgubio istinsku ljubav, o tome na što je sve spreman da bi se 'ona' vratila i ponovo mu povjerovala.

Autorica glazbe i teksta je Aleksandra Milutinović, a prilikom premijere video spota za “Krik” izjavila je: „Drago mi je da mi je Tony poklonio povjerenje i da nastavljamo uspješnu suradnju koja je započela na njegovom albumu 'Opet si pobijedila' sa singlom 'Zar malo to je'. Inspiraciju za svoj rad nalazim u vječnoj temi - ljubavi i nije važno da li se dogodila meni ili mojim prijateljima, ljubav je uvijek odličan materijal za stihove. Ne sumnjam da će uz Tonyjevu energiju i vokal pjesma doprijeti do ljudi, da će nositi publiku i na koncertima zvučati sjajno.”

Singl “Krik” prati i video sniman na kazališnoj pozornici, a glavni glumci u spotu su članovi Tonyjevog benda: Alen Svetopetrić, Alen Spada, Dinko Janković, Djordija Palić, Marko Lazarić i Marko Vojvodić. “Bend je moja druga obitelj pa sam ih odlučio predstaviti široj javnosti ”, izjavio je Tony koji uz Dubravku potpisuje režiju videospota.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.