Hrvatski radio

Radio Rijeka

Krešo i Kisele kiše osvojili HR demo klub

15.05.2014.

12:01

Autor: HRT

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na veliko sportsko slavlje može se nadovezati i pobjeda riječkoga benda Krešo i Kisele kiše u natjecanju HR demo klub Hrvatskoga radija. U jakoj konkurenciji KKK su osvojili snimanje albuma u profesionalnom studiju HRT-a.

Pobjednici treće sezone natjecanja HR demo klub riječki su punk-rockeri Krešo i Kisele kiše. Konkurencija je bila zaista jaka - u borbi sedam finalista sinoć u zagrebačkoj Tvornici kulture, drugo su mjesto osvojili Film Noir, a treće je pripalo sastavu F5.

Krešo i Kisele kiše kao nagradu dobivaju snimanje svojega prvog albuma u profesionalnim studijima Hrvatskog radija. Njiohov i sve ostale finalne nastupe možete pogledati u snimci što će se na Drugom programu HRT-a emitirati u subotu 24. svibnja u 23:55. 

Polusatnim programom mlade hrvatske demo snage podržao je Damir Urban sa svojim bendom, a uz urednike HRT-a bio je i član ocjenjivačkog suda. Natjecanje je pratila Branka Muvrin:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.