Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pomozimo i zajedno osigurajmo malim košarkašima KK Zamet novi kombi!

18.02.2023.

13:26

Autor: Anja Matić

mali košarkaši KK Zameta

mali košarkaši KK Zameta

Foto: - / KK Zamet

Našem Draženu Zimi u goste su došli tajnik Košarkaškog kluba Zamet Milan Vukajlović "Vuk" i Snježana Kalčić, mama 9-godišnjeg košarkaša koja je pokrenula kampanju za klub. Svi ljudi dobre volje mogu uplatiti novac u sklopu kampanje za kupnju kombija za prijevoz djece na utakmice.

E ovo je optimizam o kojem želimo čitati i kojeg želimo slušati subotom! Milan Vukajlović rekao nam je da su revitalizirali igralište na Zametu, napravili tribine i poboljšali rasvjetu, ali da uvijek imaju problem s prijevozom košarkaša na utakmice:

Mi imamo kronični problem svih klubova - imamo problema kad idemo na veća putovanja. Uvijek uskaču roditelji, snalazimo se na sve načine, ali to nije uvijek lako. Revitalizirali smo igralište na Zametu, napravili tribine i kvalitetnu rasvjetu uz pomoć gradskog financiranja, ali nam je cilj da u budućnosti budemo samoodrživi. Želimo i ukinuti članarine!

Milan Vukajlović "Vuk"

Osluškivajući te probleme mama 9-godišnjeg Nike koji već 3 godine igra košarku, Snježana Kalčić, odlučila je poduzeti nešto po tom pitanju. Pokrenula je -kampanju GO FUNDING- i pozvala sve koji mogu da izdvoje novca koliko mogu i na taj način pomognu:

Klub broji 60 djece i kombi im je i više no dobrodošao. U dan i po smo već došli do neke cifre o kojoj nisam ni sanjala.

Snježana Kalčić

Ako je netko pomislio/la da se radi o "muljaži", tajnik kluba im odgovara;

Radimo javno i transparentno. Mi smo kao klub za sada osigurali 6 tisuća eura za ovu kampanju, a za kombi nam je potrebno 20 tisuća eura.

Milan Vukajlović

Kako i zašto biste se trebali priključiti ovoj kampanji, kao i kakvu budućnost priželjkuju Košarkaškom klubu Zamet, poslušajte ovdje:

Klasa optimist

naš Dražen Zima, Milan Vukajlović "Vuk" i Snježana Kalčić

naš Dražen Zima, Milan Vukajlović "Vuk" i Snježana Kalčić

Foto: Anja Matić / Rdaio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Klasa optimist

Svake subote u 12:40 u goste pozivamo ljude koji svojim načinom života i razmišljanjima bude optimizam u ovim teškim vremenima. Poslušajte svoju dozu tjednog optimizma subotom u emisiji "Klasa optimist"!

Poslušajte u Slušaonici