Hrvatski radio

Radio Split

Predsjednik Josipović u Radio Splitu

02.12.2014.

16:46

Autor: Eduard Gracin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U utorak, 02. prosinca 2014. predsjednik Republike, dr. Ivo Josipović razgovarao je kao predsjednički kandidat s novinarom Radio Splita, Joškom Krželjom.

Radio Split aktivno sudjeljuje u praćenju kampanje - "Predsjednički izbori 2014." u kojoj ćemo ravnopravno predstaviti sve kandidate.

Predsjednik Ivo Josipović u utorak, 02. prosinca 2014. došao je u Split kako bi uveličao proslavu - 95 godina KUD "Jedinstvo" iz Splita. Njegov smo boravak iskoristili da bismo ga predstavili građanima u našemu programu kao predsjedničkog kandidata.


U razgovoru s našim novinarom, Joškom Krželjom, Predsjednik je govorio o svom dosadašnjem predsjedničkom radu, kao i onom što će učiniti, ukoliko pobijedi, u drugom mandatu. Osvrnuo se i na svoje zalaganje za Ustavnim promjenama.

 

Razgovor s Predsjednikom Republike Hrvatske, dr. Ivom Josipovićem, možete poslušati u programu Radio Splita, u srijedu, 03. prosinca 2014. od 12.15.

 

Urednik emisije "U središtu dana", u srijedu 03. prosinca 2014. - Joško Krželj.

 

U Galeriji, na dnu stranice, pogledajte fotografije učinjene u režiji i studiju 4 Radio Splita.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.