Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Marko Bošnjak - Moli za nas

16.02.2022.

23:20

Autor: HRT

Marko Bošnjak, Dora 2022

Marko Bošnjak, Dora 2022

Foto: - / HRT

Marko Bošnjak rođen je 11. siječnja 2004. godine u Mostaru. S nepunih pet godina kreće u crkveni zbor sa svojim sestrama, gdje časna sestra Anđelina Perić otkriva njegov pjevački talent. Prvi nastupi vezani su za dječji festival duhovne glazbe "Djeca pjevaju Isusu" gdje osvaja prva mjesta.

Pobijedio je i na festivalu "Djeca pjevaju hitove" u Prozor-Rami. Na međunarodnom dječjem festivalu "Dok teče Lašva" predstavlja se s pjesmom "Ti to sigurno već znaš" i osvaja drugu nagradu stručnog žirija. U organizaciji festivala "EU - pred tvojim vratima" osvaja i prvo mjesto u Sarajevu, a sa samo jedanaest godina osvaja i prvo mjesto na regionalnom glazbenom showu "Pinkove zvezdice". Po završetku osnovne škole u Prozor-Rami, Marko odlazi u Zagreb gdje upisuje Školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju. Istovremeno pohađao je i glazbenu školu "Husar & Tomčić". Na svom prvom nastupu na Dori otpjevat će pjesmu "Moli za nas" autora Vlahe Arbulića.

MOLI ZA NAS - MARKO BOŠNJAK

Autor glazbe: Vlaho Arbulić

Autor teksta: Vlaho Arbulić

Autor obrade skladbe: Vlaho Arbulić, Mihovil Šoštarić


Za Marka Bošnjaka i pjesmu "Moli za nas" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 03 

- SMS porukom sadržaja Dora03 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.