Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Mia Dimšić - Guilty Pleasure

16.02.2022.

23:18

Autor: HRT

Mia Dimšić, Dora 2022

Mia Dimšić, Dora 2022

Foto: - / HRT

Mia Dimšić osječka je kantautorica koja svoju glazbu opisuje kao pop s utjecajem countryja. Svoj prvi singl "Budi mi blizu" objavila je krajem 2015. godine i tako krenula na nezaboravno glazbeno putovanje. Godine 2017. objavljuje prvijenac "Život nije siv" koji joj je, uz istoimenu pjesmu, potpuno promijenio život, a iste godine objavljen je i božićni album "Božićno jutro". Svoj posljednji album "Sretan put" objavila je 2019. godine, a sljedeću je obilježila autobiografska knjiga "Cesta do sna".

Mia ima 29 godina, obožava pisanje, priče i svijet mašte, veliki je fan svega što ima veze s Harryjem Potterom, a najveći joj je uzor kantautorica Taylor Swift. Dobitnica je čak šest nagrada Porin kao i brojnih drugih glazbenih nagrada, a Mia je i prva dobitnica nagrade "Tereza Kesovija" za najbolju pjevačicu 2018. godine dodijeljenu u emisiji "Music pub" Zlatka Turkalja. Ove godine prvi puta sudjeluje na Dori koju prati od malih nogu, i to s pjesmom "Guilty Pleasure" napisanom za njezin prvi album na engleskom jeziku. Od prvog dana njezin autorski tim čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter, a podršku joj pruža izdavačka kuća Croatia Records.

GUILTY PLEASURE - MIA DIMŠIĆ

Autor glazbe: Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter, Damir Bačić

Autor teksta: Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter, Damir Bačić

Autor obrade skladbe: Ante Gelo


Za Miju Dimšić i pjesmu "Guilty Pleasure" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 14 

- SMS porukom sadržaja Dora14 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.