Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Mia Negovetić - Forgive me

16.02.2022.

23:20

Autor: HRT

Mia Negovetić, Dora 2022

Mia Negovetić, Dora 2022

Foto: - / HRT

Popularnost diljem svijeta stekla je nastupom u američkom showu "Little Big Shots", na poziv slavne producentice i komičarke Ellen DeGeneres koja ju je pozvala u SAD vidjevši video Mijine izvedbe pjesme "Listen" koji je do tada već sakupio milijune pregleda i tisuće pozitivnih komentara ljudi širom svijeta. Hrvatska javnost Miju je upoznala ponajprije zbog izvedbe himne "Lijepa naša domovino" na svečanom mimohodu u Zagrebu u povodu 25. godišnjice VRO Oluja, ali i kao pobjednicu dječjeg talent showa "Zvjezdice".

Mia je u tom periodu imala mnogo zapaženih nastupa od kojih se izdvajaju dva velika koncerta, onaj u Opatiji pod nazivom "Dobar glas daleko se čuje" i onaj u Lisinskom gdje je postala najmlađa pjevačica u hrvatskoj povijesti koja je s navršenih 13 godina dupkom napunila čuvenu dvoranu i održala spektakularan dvosatni koncert u pratnji velikog orkestra pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca i benda. Dosad se uspješno okušala i u glumi, kako u kazalištu tako i na filmskom platnu, sinkronizirala Disneyjev animirani hit "Vaiana", gdje je govorom i pjesmom na hrvatski prenijela glavni lik, Vaianu. Surađivala je s mnogim renomiranim autorima, rezultat čega je i nekoliko objavljenih singlova na engleskom i hrvatskom jeziku, a u većini pjesama pojavljuje se i kao autor.

FORGIVE ME (OPROSTI) - MIA NEGOVETIĆ

Autor glazbe: Andreas Stone Johansson, Denniz Jamm, Mia Negovetić, Laurell Barker

Autor teksta: Mia Negovetić, Laurell Barker, Denniz Jamm, Andreas Stone Johansson

Autor obrade skladbe: Denniz Jamm, Andreas Stone Johansson


Za Miju Negovetić i pjesmu "Forgive Me (Oprosti)" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 02 

- SMS porukom sadržaja Dora02 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.