Hrvatski radio

Prvi program

Prijavi se i postani voditelj emisije U trendingu!

07.09.2023.

11:03

Autor: Hrvatski radio

U trendingu

U trendingu

Foto: HRT / HRT

U tijeku su prijave za nove voditelje emisije U trendingu koja se emitira utorkom od 13,10 do 13,55 na Prvom programu Hrvatskoga radija. Prijave traju do 13. rujna 2023. godine!

Za novu sezonu emisije U treningu traže se novi mladi voditelji u dobi od 16 do 18 godina koji koriste društvene mreže, vole snimati za TikTok i stvarati nove trendove. Svi zainteresirani moraju poslati TikTok video u trajanju do jedne minute u kojem će otkriti zašto bi baš oni bili najbolji voditelji emisije U trendingu. Emisija u fokus stavlja interese i potrebe digitalne generacije u kojoj mladi biraju teme i goste kako bi slušateljima približili svijet u kojem oni danas žive.


Prijavu u obliku TikTok videa u trajanju do jedne minute potrebno je poslati na Instagram profil Hrvatski radio (@hrvatski_radio) ili na mail radio.web@hrt.hr do 13. rujna 2023. godine. Nakon završetka prijava svi zainteresirani će biti informirani o sljedećim koracima audicije za nove voditelje radijske emisije U trendingu.


Zapratite TikTok profil emisije @utrendingu i požurite s prijavom! Čekamo vas!


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

U trendingu

Emisija U trendingu u fokus stavlja interese i potrebe digitalne generacije. Odrastanje i obrazovanje uz nove medije, prilike i izazovi s kojima se susreću, tko su im uzori, o čemu kritički promišljaju i žele li aktivno sudjelovati u kreiranju svoje budućnosti – teme su o kojima će zajedno sa svojim vršnjacima i drugim zanimljivim gostima progovarati generacija koja stvara nove odnose, vrijednosti i trendove.

Poslušajte u Slušaonici