Hrvatski radio

Radio Osijek

VORTEX seminar u Osijeku

05.04.2014.

00:05

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga HOLISTIC Osijek ovog vikenda organizira u Osijeku Vortex Seminar i radionicu o Zakonu privlačenja koju vodi motivacijska govornica i autorica knjige "Safari duha", Ana Bučević.

Z POZIVA ORGANIZATORA

"Ana Bučević, autorica je knjige "Safari duha", knjige o mudrosti odgoja. Voditeljica je radionica za djecu, škole za roditelje i VORTEX seminara o Zakonu privlačenja. Planetarnu popularnost stekla je svojim obraćanjima javnosti putem YouTubea, njezin kanal Safari duha prešao je milijun pogleda, gdje na vrlo jednostavan način objašnjava kako u život privući sve što želite. Seminare i radionice drži, osim u Hrvatskoj i po cijeloj regiji. Ovo je njezino prvo gostovanje u Osijeku.

"Zakon Privlačenja postoji isto kao što postoji i zakon gravitacije. I mnogi drugi Zakoni svemira...Danas to svima postaje jasnije. Do sada smo mislili da je samo važno što mislimo, ali važnije je što osjećamo dok to mislimo, točnije kako vibriramo. Mi smo prije svega vibracijska bića, pa tek onda tjelesna bića. A po vibraciji privlačimo sebi slično..Dakle visoka vibracija ( ljubav, sreća, nada, radost, ushićenje, strast, vjera...) djeluje tako da ćemo privlačiti one ljude, situacije i događaje koji će nas i dalje održavati na takvoj vibraciji, a niska vibracija ( samosažaljenje, tuga, ljutnja, mržnja, frustracija, bijes, ogorčenost, briga...) djeluje tako da ćemo privlačiti sve ono što će nas i dalje držati na takvoj vibraciji. Zadatak je, dakle, naučiti podići vibraciju.

Da bismo bilo šta privukli u naše živote postoje 4 koraka.
1. Odašiljemo želju ( to se događa automatski)
2. "Svemir" nam odmah odgovara ( i ovo se događa automatski)
3. Trebamo dopustiti da nam to dođe ( ovo je naš posao)
4. I trebamo ostati na visokoj vibraciji( i ovo je naš posao)

3. i 4. Proces kada se razumiju, ova "IGRA" univerzuma postaje spektakularan život. Život u kojem svakodnevno svjedočite manifestacijama, bilo da je riječ o susretu s nekim, poslu, novcu, ljubavi, iscjeljenima..itd..    

 


Tek kada u potpunosti shvatite Zakon privlačenja, shvatit ćete da svakodnevno kreirate vlasiti život. Pitanje je samo da li ga kreirate svijesno ili nesvijesno i da li privlačite što želite ili što ne želite... Odluka je kao i uvijek na Vama..."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.