Hrvatski radio

Radio Rijeka

Moises Lima Magalhaes na Kantridi!

11.01.2014.

17:48

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Moises Lima Magalhaes, 25- godišnji vezni igrač brazilskog prvoligaša Portuguesa novi je član riječke svlačionice.

I dok se javnost zabavljala potragom za lijevim braničem, na Kantridi su se u miru posvetili traženju veznog igrača. Igrača za kakvim su tragali pronašli su u Brazilu. Riječ je o 25-godišnjem Moisesu Limi Magalhaesu, donedavno članu brazilskog prvoligaša Portuguesa iz Sao Paola.

Radi se o tkzv. "box to box" veznom igraču, odlično igra u oba smjera. Pratili smo njegove igre dobrih godinu dana i uvjereni smo da je to igrač koji će unaprijediti našu igru i podići je na višu razinu, izvijestio je iz Verone  sportski direktor  Bijelih Srećko Juričić.

Moises će u Rijeku doći sutra u večernjim satima, a ponedjeljak će obaviti liječnički pregled i staviti potpis na tri i pol godišnji ugovor. Ostali detalji transfera, kao i visina odštete nisu poznati.

Potraga za lijevim braničem se nastavlja. Nakon odustajanja od angažmana Libijca El Monira i Korejanca Woona, prema neslužbenim informacijama, iz kombinacija je otpao i Portugalac Nunes. Na Kantridi su oko bacili na novoga kandidata, a ishod bi mogao biti poznat kroz nekoliko dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.