Hrvatski radio

Radio Rijeka

Global astro: transformacija je u tijeku!

22.07.2022.

19:10

Autor: Tatjana Sandalj

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Foto: - / Pixabay

Cijeli svijet će tijekom iduće dvije-tri godine mijenjati ponašanje iz banalnog razloga: prenapučenosti i manjka resursa. 

Nedostatak vode, požari, suša... dio su globalnog višegodišnjeg tranzicijskog procesa koji je u tijeku u cijelom svijetu, tvrdi mundani astrolog Damir Jovetić. Ubrzano učimo i mijenjamo ponašanje, prilagođavajući se ekološki.


Tijekom iduće dvije godine moguća su i kataklizmička događanja vezana uz vode, velika zagađenja mora primjerice.


SAD dugoročno gube svoj primat različitih utjecaja u svijetu, gube položaj svjetskog ekonomskog monopoliste, ali to će najviše osjetiti građani SAD-a, ne tajkuni. 


Što se HNK Rijeke tiče, još uvijek vrijedi da kraj srpnja donosi sporo poboljšavanje situacije za klub. A što bi to moglo značiti u uzvratnom susretu sa švedskim Djurgadenom, poslušajte u emisiji:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Global astro

Što o zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu kažu zvijezde? Je li svijet na pragu velikih promjena! Astrološku analizu društvenih i političkih događanja u zemlji i svijetu, poslušajte u emisiji 'Global astro'. Astrolog Damir Jovetić u našem programu petkom u 12:15!

Poslušajte u Slušaonici