Hrvatski radio

Radio Split

U automobilskoj nesreći na Poljudu sudjelovala i djeca

29.09.2022.

12:27

Autor: hrt radio split

Poljud noću

Poljud noću

Foto: hajduk.hr / HNK Hajduk

Tri osobe teško su ozlijeđene sinoć na splitskom Poljudu kad je vozilo, probivši ogradu na prstenu oko stadiona palo s velike visine ispred ulaza u službene prostorije nogometnog kluba Hajduk. Brzo su intervenirali djelatnici hitne pomoći, vatrogasci te policija, a ozlijeđeni su prevezeni u splitsku bolnicu. Neslužbeno, automobil modela Opel Astra izletio je sa šetnice oko stadiona i pao s visine višoj od 10 metara. U vozilu su bili 41-godišnjak i dvojica maloljetnika u dobi od 14 i 15 godina. Još se ne zna tko je točno upravljao automobilom u trenutku nesreće. Državno odvjetništvo u Splitu provodi istragu nesreće, a policija moli svjedoke da se jave.


Jedno dijete je stabilno, dok je drugo još životno ugroženo - izjavila je pročelnica Zavoda za intezivnu pedijatriju s post intezivnom skrbi splitskog KBC-a, docentica Branka Polić

Doktorica Polić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Vijesti Radio Splita

Aktualne vijesti s područja grada, županije, ali i najvažnije iz zemlje i svijeta svakog punog sata (u trajanju do pet minuta).

Poslušajte u Slušaonici