Hrvatski radio

Radio Zadar

Tema jutra: Koja vam je najdraža navijačka pjesma ?

13.12.2022.

09:48

Autor: Suzana Dražić

navijači

navijači

Foto: Igor Kralj / Pixsell

Uoči večerašnjeg dvoboja Hrvatske i Argentine u jutarnjem programu Radio Zadra pitali smo vas koja vam je najdraža navijačka pjesma. Neke pjesme prije svega su domoljubne, neke su baš napisane u čast Vatrenih, a imamo i onih veselih koje su proslavile baš određeni trenutak i uspjeh nogometaša, poput pjesme Mare i Kate - pjesma je naime ljubavna, a dobila je nagradu za najbolju navijačku pjesmu 98.- godine. 


Malo nas je al nas ima,  Igraj moja Hrvatska, Srce vatreno  - neke su od pjesama koje vezujemo uz nastupe hrvatskih sportaša, naravno najviše uz Vatrene. 

 

Marijan Ban i njegova - Mojoj lijepoj zemlji hrvatskoj - krasna mu je ta pjesma ; Moja Domovina - Hrvatski Band Aid to mi je najdraža pjesma, ima ih puno, ali ova mi je najdraža...;Meni su sve ove pjesme lijepe, kad ih se prenosi ja se cijeli naježim, ali večeras ću rado pogledati ovaj film - Messi se vraća kući ! hahahaha.; Zvona zvone Svete Stošije - meni je najdraža ...to je za radost, za slavlje , naravno tu lokalno..

Slušatelji

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.