Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Jessa - My Next Mistake

16.02.2022.

23:20

Autor: HRT

Jessa, Dora 2022

Jessa, Dora 2022

Foto: - / HRT

Jessa je mlada kantautorica hrvatsko-irskog porijekla rođena u Bogoti, Kolumbija. Na hrvatskoj glazbenoj sceni je od 2017., kada je pobijedila na prvom glazbenom talent showu "Zvijezde". Iza sebe ima studijski album "Dobar je osjećaj" na kojem je surađivala s poznatim glazbenicima i producentima, a neki od njih su: Ivan Dečak, Srđan Sekulović Skansi, Matej Dučkić, LayZ, Luigi Kotlar i Silvio Pasarić.

Kantautorica pod novim pseudonimom Jessa stvara od 2021. isključivo na engleskom jeziku. Trenutno studira audioinženjerstvo u Dublinu na Pulse Collegeu, gdje u svjetski poznatom Windmill Lane Recording Studios uči od mentora koji su radili s velikim imenima svjetske glazbene scene: U2, Ed Sheeran, The Cranberries, Kylie... Osim što je autorica tekstova i skladbi, želja joj je i producirati pjesme. Ovo je njezino prvo sudjelovanje na Dori, na kojoj će se predstaviti s pjesmom "My Next Mistake". Jessa je autorica, a pjesmu je producirala u kolaboraciji sa Silvijom Pasarićem.

MY NEXT MISTAKE - JESSA

Autor glazbe: Silvio Pasarić, Jessica Atlić-McColgan

Autor teksta: Jessica Atlić-McColgan

Autor obrade skladbe: Silvio Pasarić


Za Jessu i pjesmu "My Next Mistake" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 04 

- SMS porukom sadržaja Dora04 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.