Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: ToMa - In The Darkness

16.02.2022.

23:19

Autor: HRT

ToMa, Dora 2022

ToMa, Dora 2022

Foto: - / HRT

Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa, mladi je 24-godišnji kantautor koji posljednje tri godine zida temelje svoje glazbene karijere. U glazbene vode uplovio je još kao dijete koje je ljubav prema glazbi otkrio kroz glazbenu školu i razne glazbene festivale i natjecanja. U portfoliju glazbenih uspjeha i nastupa zabilježio je nastup na dočeku Pape u Sarajevu na Koševu, nastup u zagrebačkoj Areni, Ciboni i Lisinskom.

Uz pjevanje neizostavno dolazi i pisanje pjesama, a mnoge njegove autorske pjesame osvojile su prve nagrade stručnog žirija na mnogobrojnim festivalima, a pjesma Molitva, koju je skladao i izveo na Uskrsfestu, kao pobjednička pjesma uvrštena je u CD izdanje najljepših hrvatskih duhovnih pjesama ikad napisanih. U pop glazbene vode zakoračio je pjesmom Ljubiš, ali ne voliš, nakon koje je slijedila Noć za kraj pa Vrijeme je. Godinu 2021. započeo je nastupom na Dori gdje je izveo pjesmu Ocean of Love da bi iste te godine obradio i predstavio na Splitskom festivalu pjesmu Zaboravljeni kojom osvaja i nagradu za najboljeg debitanta. Iako je kantautor, već duže vrijeme radi sa švedskim producentima, s kojima potpisuje i ovogodišnju pjesmu In the Darkness. ToMa inače radi na Top radiju kao urednik i voditelj vijesti te uspješno manevrira ozbiljan novinarski posao i život glazbenika

IN THE DARKNESS - ToMa

Autor glazbe: Adriana Pupavac, Andreas Björkman, Tomislav Marić

Autor teksta: Aidan O' Connor, Tomislav Marić

Autor obrade skladbe: Andreas Björkman, Samuel Runsteen


Za ToMu i pjesmu "In The Darkness" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 10 

- SMS porukom sadržaja Dora10 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.