Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Mila Elegović - Ljubav

16.02.2022.

23:20

Autor: HRT

Mila Elegović, Dora 2022

Mila Elegović, Dora 2022

Foto: - / HRT

Mila Elegović hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica, pjevačica i kantautorica. Poznata je po mnogim ulogama, kako kazališnim tako i televizijskim, među kojima je mnogi pamte po odlično odigranoj ulozi Irene Grobnik u seriji Bitange i princeze. Ostvarila je i mnogobrojne uloge u radiodramama Dramskog programa Hrvatskoga radija. 

Dugogodišnja je članica zagrebačkog kazališta Komedija, a mjuzikli su joj najveća radost jer upravo u njima spaja svoje dvije velike ljubavi - glumu i glazbu. Kao pjevačica predstavila se autorskim albumom "Kradljivica srca" objavljenim 2014. godine s kojeg se izdvojio singl "Koka". Od festivala, Mila Elegović uglavnom je birala Chansonfest, kao spoj šansone i kabareta, a ove godine prvi put nastupa na Dori te je s pjesmom "Ljubav" otvara. Pjesma je rezultat njezine suradnje s autorom Brunom Krajcarom.

LJUBAV - MILA ELEGOVIĆ

Autor glazbe: Bruno Krajcar

Autor teksta: Bruno Krajcar

Autor obrade skladbe: Bruno Krajcar


Za Milu Elegović i pjesmu "Ljubav" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 01 

- SMS porukom sadržaja Dora01 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.