Hrvatski radio

Prvi program

Mrle i Prlja najavili: Idemo električnim traktorom do Livrepoola!

16.02.2023.

13:04

Autor: Hrvatski radio

Mrle i Prlja u emisiji U trendingu

Mrle i Prlja u emisiji U trendingu

Foto: Barbara Vid / HRT

"Mi bi htjeli u Liverpool otići s električnim traktorom jer se brinemo da planeta bude čista, zdrava i lijepa" - otkrili su Mrle i Prlja (Let 3) u emisiji U trendingu koja je emitirana na Valentinovo na Prvom programu Hrvatskoga radija. Pobjednici Dore su spremno odgovarali na brojna pitanja mladih voditelja koji su saznali sve o motivima prijave na Doru, inspiraciji za pjesmu Mama ŠČ i poruci koju Let 3 želi poslati na Eurosongu.

@utrendingu Ekološki osvješteni Mrle i Prlja iz Leta 3 u Liverpool bi rado električnim traktorom. Koje su još opcije u igri? Otkrili su to voditelji Leda i Jan. #fyp #hrvatskiradio @Mrle ♬ original sound - U trendingu

U emisiji je sudjelovala i Mira Crnčić, predstavnica ansambla Harmonija disonance koji je osvojio drugo mjesto na natjecanju Dora i jedina ženska članica žirija na ovogodišnjem natjecanju, glazbena urednica s Hrvatskog radija Ema Gross.


Doznajte što su sve Mrle, Prlja, Mira i Ema otkrili ekipi emisije U trendingu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Sigurni na suncu

gošća akademkinja  Mirna Šitum

Emisija

U trendingu

Emisija U trendingu u fokus stavlja interese i potrebe digitalne generacije. Odrastanje i obrazovanje uz nove medije, prilike i izazovi s kojima se susreću, tko su im uzori, o čemu kritički promišljaju i žele li aktivno sudjelovati u kreiranju svoje budućnosti – teme su o kojima će zajedno sa svojim vršnjacima i drugim zanimljivim gostima progovarati generacija koja stvara nove odnose, vrijednosti i trendove.

Poslušajte u Slušaonici