Hrvatski radio

Radio Knin

Božićni prijem gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća

23.12.2021.

14:55

Autor: Nives Hladnić

Predstavnici javnog, društvenog i političkog života te vjerskih zajednica Grada Knina

Predstavnici javnog, društvenog i političkog života te vjerskih zajednica Grada Knina

Foto: HRT / HRT

Kninski gradonačelnik Marijo Ćaćić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Knina Dragan Miličević održali su tradicionalni Božićni prijem. U restoranu Kralja Zvonimira okupili su se predstavnici javnog, društvenog i političkog života te vjerskih zajednica. 

Na kraju godine, po tradiciji podvlači se crta i zbraja učinjeno. Kada je Gradsko vijeće Grada Knina u pitanju, u ovom sazivu djeluje pola godine.

Konstituirajuća sjednica održana je 15. lipnja nakon provedenih lokalnih izbora, podsjetio je predsjednik Gradskog vijeća Dragan Miličević.

Iako je ovo bila izborna godina, jako puno aktivnosti je uspješno provedeno i to na svim područjima našega grada, kazao je gradonačelnik Marijo Ćaćić i istaknuo kapitalna ulaganja u poduzetništvu i društvenu infrastrukturu te ocijenio kako ona već dovode do značajnih pomaka u smjeru podizanja kvalitete života naših građana.

Sretan Božić i uspješnu novu godinu gradskim čelnicima i svim Kninjanima zaželio je šibensko-kninski župan Marko Jelić, koji je 5 mjeseci ove godine bio gradonačelnik Knina. "Ovaj grad ide naprijed, osjećam njegovu pozitivnu energiju i ponosan sam što je svjetionik u puno stvari, prije svega u kršćanskom zajedništvu.", kazao je Jelić.

Gvardijan i župnik fra Josip Gotovac prigodno se obratio okupljenima, poveo molitvu, te svima zaželio sretan Božić i novu godinu.

Marijo Ćaćić, gradonačelnik Knina

Dragan Miličević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Knina

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.