Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio pod maskom - Mjesec dana Kraljičina mandata

24.02.2014.

18:02

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Poslije vikenda prepunog karnevalskih događanja na Kvarneru sunčani ponedjeljak karnevalisti koriste da bi prikupili snagu za veliku završnicu. Pravo vrijeme za razgovor s karnevalskom Kraljicom.

Jakovarske krabulje prvi put su nastupile na izboru Kraljice karnevala i utvrdile parafrazu Prvo pa Kraljica. Vedrana Šegulja na izboru je osvojila dva boda više od prve i deset bodova stručnog suda više od druge pratilje, tek toliko da znate kakva je bila konkurencija.

Vedranin mandat na mjestu karnevalske kraljice danas traje točno mjesec dana, a već je odradila cijelo more karnevalskih i malo manje karnevalskih događanja u Rijeci i okolici. Je li očekivala baš takav tempo i je li joj naporno? Stiže li Meštra Tonija ili on mora trčati za njom?

Radio Rijeka tradicionalno podržava Riječki karneval kao medijski pokrovitelj, a već sedamnaest godina emitiramo i karnevalsku emisiju Radio pod maskomEmisiju priprema Filomena - Tatjana Sandalj:   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.